Uit de Sponsoringhoek

 

In aanloop naar de NK doubletten die in mei 2017 bij onze club gaan plaatsvinden zijn wij heel blij met onze sponsoren. We hopen en vertrouwen op een langdurende samenwerking met hen. Aan onze leden vragen we om ook aan onze sponsoren te denken.

 

Hotel Royal op de Brink

Voor een heerlijke lunch of diner met een prachtig uitzicht over de Brink of de Steegjes. Je drinkt er ook de lekkerste koffie, likeur of cocktail. Een fijne leestafel en enkele afgeschermde hoekjes bieden ook de rust-zoekende gasten een goede plek.

Het restaurant met zo'n 100 zitplaatsen wordt aangevuld met  een groot verwarmd buitenterras. Op zomerse dagen schuiven  de grote kozijnen omhoog en dat maakten van ‘binnen een buiten’ en andersom. Zomer en winter is de kaart aangepast aan de tijd van het jaar en geïnspireerd op de oogst van het seizoen. Bij een lekker diner hoort een goed glas wijn of een smakelijk biertje. Dat maakt ‘uit-eten’ bij Royal tot een complete beleving.

Hotel Royal heeft 20 moderne kamers die allemaal met de lift te bereiken zijn. Elke ochtend is er een zeer uitgebreid ontbijtbuffet

www.royal-deventer.nl


Havekes Sleutelspecialist Deventer

Havekes is al sinds jaar en dag dé specialist als het gaat om sleutels, sloten en alles op het gebied van hang- en sluitwerk in de regio Deventer en omstreken.

Reparatie en opening van sloten:

Het is echt heel vervelend als je buitengesloten wordt doordat de deur is dichtgewaaid, je sleutel is afgebroken of als je je sleutels vergeten bent. Dan kun je Havekes inschakelen, die dan zorgt voor een vakkundige opening van het slot. De goed opgeleide slotenmakers kunnen vrijwel alle soorten sloten openen, plaatsen of vervangen, meestal zonder schade aan de sloten. En wanneer je dat wil, dan kunnen ook de sloten vervangen worden. Dit kan verstandig zijn wanneer de sleutel is gestolen of als er al sprake is geweest van een poging tot inbraak. Havekes heeft een ruime sortering sloten op voorraad. Ook voor het maken en dupliceren van sleutels kunt je zeker bij hen terecht. Sleutelspecialist Havekes geeft je een veilig gevoel.

Voor een goede beveiliging, óók met het Politiekeurmerk ben je aan het juiste adres in de Nieuwstraat.  www.havekesdeventer.nl

                     

Darts Inn…. óók voor Jeu de Boules!

Aan de Bergenvaarderstraat 15 vind je een uitgebreide collectie boules en boule-accessoires.

Er is een mooie sortering boules aanwezig en je wordt vakkundig geadviseerd.

Je kunt er boules kopen van Obut en bijvoorbeeld ook Le Boule Noir.

Op vertoon van de clubpas van DBC Karro-Deux krijg je korting.

Naast boules worden er natuurlijk ook darts verkocht, Darts Inn is op dat gebied een speciaalzaak in Nederland.

Ook voor biljarten, tafeltennis en voetbaltafels vind je een mooie sortering.

En alles is ook nog eens via de webshop te vinden. www.dartsinn.nl

 


 RIESEWIJK FIETSEN

Waar staat Riesewijk Fietsen voor? De klant staat centraal in de 3 winkels in Deventer en Dieren. Het complete team staat dagelijks klaar om je mobiel te houden.

De monteurs worden jaarlijks bijgeschoold om altijd up to date te zijn.

Service staat  hoog in het vaandel en dat uit zich onder andere in:

  • GRATIS leenfiets (ook elektrisch) ten tijde van reparatie
  • GRATIS haal- en bezorgservice tot 30 km in de regio
  • GRATIS 1e servicebeurt bij aankoop van een nieuwe fiets
  • Professionele fietsmeting
  • Uitgebreide collectie topmerken fietsen, onderdelen en accessoires

Het verkoopteam bepaald ieder jaar gezamenlijk de collectie. Samen zorgen we voor een uitgebalanceerde collectie op het gebied van fietsen, maar zeker ook op het gebied van kleding, onderdelen en accessoires.         www.riesewijk.nl

Click Rick Photography

 

Tijdens ons Welkooptoernooi zijn er foto's gemaakt door Click Rick.

Rick hebben wij ontmoet op de Beursvloer eerder dit jaar.

De afspraak werd gemaakt dat wij van hem een fotoserie krijgen voor onze folder.

Ook kunnen we deze foto's voor andere dingen gebruiken.

Op ons zonnige toernooi, met een veld dat nog nooit zo goed bezet was kwam Rick langs. En hij heeft een prachtige reportage gemaakt.

De foto's zijn voor een deel al opgenomen in dit blad, op de website, en wat ook heel erg leuk is, in de Petanque van september die binnenkort uitkomt.

Wij kregen onverwacht begin deze maand het verzoek of wij een stuk wilden schrijven over onze club in het september uitgave van het blad van de NJBB.

Bij Click Rick ben je aan het juiste adres als je foto's wil met beleving. Rick fotografeert niet alleen evenementen, je kunt ook heel goed voor portretfotografie bij hem terecht.

Rick, dank je wel voor je mooie foto's!

Nieuwsgierig?  www.clickrick.nl

 

Firma Veldwijk Sportprijzen uit Twello

Onze trofeeën die van tijd tot tijd als prijzen te winnen zijn bij onze Boule wedstrijden komen altijd bij Hans en Bert Veldwijk vandaan. Zij hebben een uitgebreide keuze en het is elke keer weer mooi uitgevoerd.

Zo is er jaarlijks het André's Bacchustoernooi, is er het clubkampioenschap, en vorig jaar het Trio Festijn.

Het is fijn dat wij in de Firma Veldwijk zo'n betrouwbare leverancier hebben.

Bij Veldwijk kun je niet alleen terecht voor prijzen, maar ook bijvoorbeeld voor geboorte geschenken, luxe pennensets, glazen en karaffen, en nog veel meer. En natuurlijk kan alles gegraveerd worden.                www.veldwijk.com en www.sportprijzen.com

 

 

 

Like ons op Facebook